Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз карам с евтини носачи, купих си ги от Англия, 56 паунда 2-та долни. Вече 2 години и половина, 30+к км, не са мръднали. Няма хлоп, няма троп. Доволен съм. Като се наложи смяна, нямам съмнения откъде пак ще взема.
    Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
    ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

• Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
      И аз карам с евтини носачи, купих си ги от Англия, 56 паунда 2-та долни. Вече 2 години и половина, 30+к км, не са мръднали. Няма хлоп, няма троп. Доволен съм. Като се наложи смяна, нямам съмнения откъде пак ще взема.
      И те са??
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Смених и горни и долни от въпросната АТЕС фирма дотук добре ама пак си има едно потропване отпред не е от носачите двама различни майстори я гледаха няма никаде луфт и ми казаха че е от рейката, а на мен не ми се вярва защото няма теч на масло .Може ли да тропа а да няма теч и няма ли за натягане от някаде като на други марки коли

Comment

• Може и без да тече, примерно от накрайниците, а болта за натягане е на задната страна, на майка си в кучия г.....
          sigpic

Comment

• И моята хлопаше, без да тече. Въртиш там болта и това е.
            Иначе носачите не знам какви са, бях ги питал продавачите, викат ми: английско производство - хахаха.
            Ей такива:
            http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item1c2a12909a
            Идват в едни найлонови пликчета и това е. Аз реших, че щом имат смелост да ги продават на Острова, значи не е нещо, което ще ме убие. Доволен съм. За цената си са ОК. Ако карат по 3 години, значи всичко е ОК.
            Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
            ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

• Накрайниците са здрави нямат луфт .А до този болт за натягането стига ли се без да се сваля реиката

Comment

• Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
                Накрайниците са здрави нямат луфт .А до този болт за натягането стига ли се без да се сваля реиката
                Да не стане така,че да се глобиш 200лв за ремонт на рейка, a то да се окаже тампони на щанга?

Comment

• Е та отде да знам може и това да стане видимо са добре тампоните

Comment

Е та отде да знам може и това да стане видимо са добре тампоните
                    Може и от тампоните да е.
                    И аз така смених носачите, покарах много малко - беше добре. След това пак се разтрака нещо отпред. Смених тампоните и сега е много стегната предницата.
                    Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

Накрайниците са здрави нямат луфт .А до този болт за натягането стига ли се без да се сваля реиката
                      Накрайниците може да са здрави,но тефлоновите втулки да са дали фира.

Този болт за "натягане" или по-точно за обиране на хлабината между пинола и рейката,по-добре не го пипай.
                      Ако не знаеш как се прави или въобще какво правиш,пак казвам,недей.......иначе та да стигнеш до него,трябва да разкачиш магарето,абе неприятна работа.
                      Last edited by undy; d.m.y г., 19:58.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Ако е от рейката на празен ход на запален двигател при леко мърдане волана дясно>ляво и обратно ще усетиш вибрациите. Можеш да пробваш с обиране на луфтовете от болта, но някой, който знае какво прави.
                        Другото което може да е: луфт в стаб. щанга. разкопчаваш биалетките, хващаш щангата и почваш да мърдаш и ще разбереш от нея ли е.
                        И за двете си иска да я вдигнеш на подемник и така.
                        Ако е рейка се сменят едни тефлонови втулки и си ти. Благодарение на един колега от Плевен. 1.5ч от неговото време и мисля 30-50 лв..не помня вече колко нямам проблеми вече 3 години някъде. Може и да няма теч, а само луфт.

п.с. Как са ти биалетките, ако са разбити предните или си ги сменял скоро, 100% са ти отишли и тампоните на стаб. щанга.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Незнам лично как са. Карах я на 2- ма различни маистори и казаха че няма луфтове никаде остава да е рейката тази седмица ще я карам на 3-ти майстор пък да видим тай какво ще каже.

Comment

Незнам лично как са. Карах я на 2- ма различни маистори и казаха че няма луфтове никаде остава да е рейката тази седмица ще я карам на 3-ти майстор пък да видим тай какво ще каже.
                            Залагам 10 към 1 че са тампоните на щангата
                            Това се оказа слабо място на Алфите. Много от клиентите ми след смяна на носачи подмениха и щангите!
                            Да споделя, че имаше два опита за измама от страна на "майсторите" , казват че проблема е в рейката за да лапнат повече пари за ремонт.
                            Last edited by clever; d.m.y г., 17:08.

Comment

Незнам лично как са. Карах я на 2- ма различни маистори и казаха че няма луфтове никаде остава да е рейката тази седмица ще я карам на 3-ти майстор пък да видим тай какво ще каже.
                              Аз на твое място бих отскочил до Стара Загора....
                              Там оправят разбити предници / а и задници /, да хвърлят и те едно око преди да си разглобил половината кола...
                              Alfa Romeo 1.8 TS `98
                              sigpic

Comment

• Да направим равносметка за изминатите километри и състоянието на носачите до новата 2013 година?

Comment

Working...
                                X